Få rabat, når du studerer

Posted on

Få rabat, når du studerer

Der er ret mange virksomheder i dag, som tilbyder at man kan få rabat hvis man er under uddannelse. Prøv at læse med hvis du netop er under uddannelse og gerne vil se hvor du kan spare lidt penge.

Hos tandlægen

Der er faktisk ret mange tandlæger efterhånden, som tilbyder studerende at de kan få rabat. Man får nemlig ikke så meget udbetalt, når man er under uddannelse, og det kan hurtigt blive ret dyrt at tage til tandlægen.

Men tænderne skal jo passes og det er netop derfor, SlagelseTand og mange andre gode tandlæger tilbyder gode rabatter til de studerende.

Det er altid en god ide at tjekke de forskellige hjemmesider, hvis man netop er under uddannelse og gerne vil have rabat ved tandlægen. Ofte vil det stå opskrevet på hjemmesiden, hvis en tandlæge tilbyder sådan en rabat. Du vil ofte finde det skrevet der, hvor de også omtaler rabatter til pensionister og lignende.

Og hvis du ikke kan finde sådan et tilbud på hjemmesiden for en bestemt tandlæge, så sker der ikke noget ved lige at kontakte dem og høre, hvorvidt de egentlig kører med sådanne tilbud.

Ofte har de bare ikke opdateret deres hjemmeside. Og du kan kontakte dem enten per mail eller telefon, så det skulle ikke være så svært at finde ud af i en ruf.

Når du køber tøj

Du vil ofte også kunne opleve at der mange tøjbutikker, som tilbyder rabat til folk under uddannelse. Det er ikke nær så populært, som det er hos tandlægerne. Men det kan altså stadig lade sig gøre at finde.

Du kan eventuelt tage et kig på de forskellige hjemmesider men prøv da også at spare ad, imens du er nede i butikken og prøver tøj. Måske du dermed kan få råd til en ekstra bluse eller to?

Du bør også være opmærksom på, at nogle gange kører tøjbutikkerne med sådanne tilbud i perioder. Det er derfor altid lige en god ide at spare for en sikkerheds skyld, når du er i gang med at betale. Så længe du kan fremvise et studiekort, så kan du ofte få sådanne rabatter.

På et museum

Langt de fleste danske museer kører også med nogle gode rabatter til folk under uddannelse. Og det kan være meget hyggeligt at tage på et museum af og til.

Det er noget du kan gøre sammen med vennerne en kedelig weekend, eller du kan eventuelt tage på et museum hvis du skal på date med en. Men det kan også være der er et bestemt, du bare gerne vil besøge helt af dig selv?

Uanset om man er sammen med nogle eller alene, så kan det være ret hyggeligt at bruge tid inde på et museum.

adminis
Author